Web design cluj napoca, firma web design, webdesign cluj
Please update your Flash Player to view content.
 QUBER - get it free

Web Design

Web Applications

Web Page Design

Site Maintenance

E-commerce

Blog

Site Design

Corporate Identity

Branding

Web Marketing

Flash Sites

Online Marketing

SEO (Search Engine Optimization)

Online Promotion

3D Design

Graphic Design

Banner Design

Logo Design

CMS

RIA

Desktop Applications

Photography

Business Cards

Webdesign

JFolder::create: Could not create directory

logoCu totii am patit ca atunci cand vrem sa instalam un module, plugin, language etc. in Joomla primim acest mesaj de eroare: "JFolder::create: Could not create directory". In acest articol am sa va explic care este solutia pentru a rezolva aceasta problema!

 

Mesajul "Could not create directory" spune totul, NU sunt permisiuni pe foldere. Permisiuni (ATRIBUTES) se pot seta din mai multe programe, de exemplu daca setezi doar pe un sigur folder este bun si Total Commander dar ca sa pui deodata la toate foldere/subfoldere recurziv recomand programul FileZilla FTP Client, este free si usor de folosit. In primul rand trebuie sa intri in Joomla admin si din meniul de sus HELP click pe SYSTEM INFO aici tab-ul Directory Permissions. In lista care apare se vede care folder este Writeable si care Unwritable. Cele care sunt Unwritable le selectezi in FileZilla dupa care click dreapta, click File Permissions si la Numeric Valueintrodu 777, sau bifeaza tot. Daca vrei ca sa schimbe permisiunea si pentru subfoldere bifeaza RECURSE INTO SUBDIRECTORIES unde selecteaza Apply to directories only deoarece fisierele nu trebuiesc schimbate doar folderele. In total Commander este la fel, selectezi folderul si din FILE -> Change Attributes... Diferenta este ca in Total Commander nu ai posibilitatea sa faci deodata si pentru subfoldere.

Orice intrebare aveti va rog sa scrieti in coment si va voi raspunde cat de curand posibil!

Digg!Del.icio.us!Facebook!MySpace!Yahoo!
seo-cluj-optimizare-site-web-desing-promovare
Parerea clientului!
Sunt foarte multumit de calitatea si rapiditatea serviciilor oferite de echipa Webforce Design, site-ul creat de ei s-a ridicat la nivelul asteptarilor companiei noastre.
Cornel Stanciu
Proiect STC

I collaborated with Webforce on the www.pensiunetoplita.ro website.
A collaboration that impressed me first of all by the stringency with which it complied with every deadline. Without reluctance I can say with conviction that: everything went well. Attention to detail, creativity and especially the involvement of the company personnel. I have relieved much work and facilitated the development of this project.

Anca Cozma
LunchBox
oDesk Certified oDesk Professional
Web design cluj
Lista firme