Web design cluj napoca, firma web design, webdesign cluj
Please update your Flash Player to view content.
 QUBER - get it free

Web Design

Web Applications

Web Page Design

Site Maintenance

E-commerce

Blog

Site Design

Corporate Identity

Branding

Web Marketing

Flash Sites

Online Marketing

SEO (Search Engine Optimization)

Online Promotion

3D Design

Graphic Design

Banner Design

Logo Design

CMS

RIA

Desktop Applications

Photography

Business Cards

Webdesign

Cum sa instalez Joomla???

Cum sa instalez Joomla! Tutorial instalare Joomla!Dupa cum v-am promis iata si primul articol despre cum sa folosesti Joomla. Nu trebuie sa ai mare cunostinta de PHP, HTML sau CSS, trebuie doar sa urmaresti acesti pasi pentru a-ti crea siteul dorit.

 

 

 
  1. Primul pas este sa descarci ultima versiune Joomla de pe siteul www.joomla.org
  2. Daca vrei sa instalezi local Joomla ai nevoie de un server, php si o baza de date MySql. Recomandarea mea este sa instalezi WampServer deoarece acesta cuprinde toate trei si nu vei avea batai de cap pentru a configura Apache si PHP. WampServer este gratuit si se poate descarca de pe siteul www.wampserver.com
  3. Dupa instalarea WampServer-ului dezarhivezi zip-ul descarcat de pe site-ul Joomla. Tot continutul trebuie copiat in folderul wamp/www deoarece acesta este folderul care apare daca in browser cand accesezi localhost. De obicei local nu are parola phpmyadmin numai daca se adauga ulterior.
  4. Dupa copierea fisierelor din zip accesezi localhost/phpmyadmin in browser si creezi o baza de date. Acum poti incepe instalarea Joomla
  5. Acceseaza localhost/numele-folederului-in-care-ai-coiat-fisierele-din-zip-ul-joomla, exemplu localhost/joomla. Apare pagina de instalare Joomla. Alege limba si click NEXT. Daca nu apare nici o eroare click NEXT (daca apar warning-uri nu este problema). Aici click NEXT pentru a accepta termeni si conditii. Ajungi la pagina unde iti cere datele de conectare la baza de date. La Host Name introdu localhost la User Name (daca nu ai modificat userul) introdu root password lasa gol si Database Name introdu numele bazei de date creat.
  6. FTP Configuration poti lasa pe NO, in caz contrar poti introduce datele de FTP. Apasa pe NEXT (Urmeaza sa va scriu un articol legat de FTP Layer)
  7. Main Configuration, aici introdu numele site-ului, adresa ta de e-mail, si parola de admin. Daca vrei sa fie populat Joomla cu articole, module, categorii, sectiuni atuncia pasa pe INSTALL SAMPLE DATA in caz contrat apasa pe NEXT.
  8. Felicitari ai terminat instalarea Joomla, trebuie doar sa stergi din folderul unde ai copiat fisierele din zip Joomla folderul INSTALLATION.
  9. Acum poti accesa localhost/joomla (numele folderului creat) si pentru zona de administrare localhost/joomla/administrator aici userul este automat setat admin si parola este cea setata la Main Configuration.

Acestea sunt pasii pentru a instala Joomal local.

Iata si un film care v-ar putea ajuta:

Sper sa va fie de ajutor acest articol. Daca aveti intrebari puteti sa le adaugati la comentarii si va voi raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Digg!Del.icio.us!Facebook!MySpace!Yahoo!
seo-cluj-optimizare-site-web-desing-promovare
Parerea clientului!
Sunt foarte multumit de calitatea si rapiditatea serviciilor oferite de echipa Webforce Design, site-ul creat de ei s-a ridicat la nivelul asteptarilor companiei noastre.
Cornel Stanciu
Proiect STC

I collaborated with Webforce on the www.pensiunetoplita.ro website.
A collaboration that impressed me first of all by the stringency with which it complied with every deadline. Without reluctance I can say with conviction that: everything went well. Attention to detail, creativity and especially the involvement of the company personnel. I have relieved much work and facilitated the development of this project.

Anca Cozma
LunchBox
oDesk Certified oDesk Professional
Web design cluj
Lista firme